вівторок, 19 лютого 2013 р.

"Олімпійська" єдність

Дуже цікава подія відбулася в ШКП "Олімп" 18 лютого 2013 року.  Нещодавно створена громадська організація педагогів, випускників та батьків нашої школи "Олімп" завітала до нас в гості. І хоча ми старше "педагогічного " ​​олімпу " майже на два місяці, цілі у нас одні - зробити життя в стінах школи і всього нашого Білозерська яскравішим, кращим, цікавішим.
Перед  присутніми виступив голова ШКП "Олімп" Мороз Андрій, який розповів про діяльність клубу, його досягнення, про плани на майбутнє.  Його змінили блогери Квяткевич В'ячеслав і Неровний Владислав, які презентували всім блог клубу. Запрошених цікавили різні подробиці з життя майбутніх підприємців ЗОШ № 18, було багато питань та коментарів.
Уважно слухають доповідь юних "олімпійців" вчитель математики Дорош А. М., випускник школи, юрист однієї з фінансових установ міста Бодня В. Р., Голова Кредитної спілки "Вікторія" Саркісян Н. В.


Камінська Л. В., представник батьківської громадськості, не лише задавала цікаві питання, але і ретельно протоколювала все, що відбувається. В результаті вирішили - "олімпійському" єднанню бути!!! То ж попереду багато роботи, участь в сумісних акціях й проектах. Як говориться "Попутнього вітру, синій птах!"

7 коментарів: