вівторок, 21 листопада 2017 р.

Традиціям не зраджуємо!

Шаховий сезон 2017-2018 навчального року відкрито! З 21 по 30 листопада на базі кабінету № 40 під патронатом ШКП "Олімп" розпочався традиційний шкільний шаховий турнір імені Олександра Борисовича Рейнгольда. Кращі шахісти 7-11 класів школи змагатимуться за особисту першість. На відкриття турніру, сьогодні, до нас завітав екс-президент "Олімпу" (2012-2016 рр., до речі триразовий чемпіон школи з шахів) Андрій Мороз, який привітав учасників з вдалим початком та побажав майбутнім гроссмейстерам цікавих партій і перемог! Андрій, наразі, отримує вищу освіту з управління та менеджменту, як і раніше любить шахи й вважає, що саме ця гра гартує  в людині підприємницький дух.
Почесні судді  Піддубний О. В. та Самарська М. В. (куратори ШКП "Олімп"), як завжди, пильно слідкують за чіткою організацією турніру й запрошують всіх до цієї  цікавої і захоплюючої гри!








12 коментарів:

  1. Приємно, що кількість шахістів ЗОШ № 18 не зменшується, а навпаки. Радий був поспілкуватися й завітати. Процвітання бажаю ШКП "Олімп"

    ВідповістиВидалити
  2. Руслан, Богдан и Натаниэль вы самые лучшие!

    ВідповістиВидалити
  3. Руслан, Богдан и Натаниэль вы самые лучшие!

    ВідповістиВидалити
  4. На цей раз турнір виявився просто супер! Прекрасні змістовні партії, маса позитиву, творчості, натхнення! Й відкриття турніру - Артеменко Ігор - майбутній чемпіон! Вітаю всіх з таким шаховим святом!

    ВідповістиВидалити