пʼятницю, 1 червня 2018 р.

Незабутній день з кумиром в обраній професії Андрія Ярового


1 червня Центр «Розвиток КСВ» та Career Hub за підтримки Першого Українського Міжнародного Банку (ПУМБ) провели Національну конференцію з планування кар'єри для 50 десятикласників-переможців Всеукраїнського конкурсу есе "Моя майбутня професія: планування і розвиток" при підтримці Мiнiстерство молоді та спорту України.
Переможці отримали унікальну можливість провести день з кумирами в обраній професії. Неймовірна екскурсія на 1+1 для майбутніх журналістів, майбутні дизайнери відвідали Projector GM, зустріч з пілотом в МАУ, майбутні екологи відвідали ДТЕК - DTEK, майбутні хірурги відвідали Інститут Серця та особисто зустрілися з Борисом Михайловичем Тодуровим, познайомились із видавцем Іваном Малко́вичем та Віктором Морозовим. Майбутні юристи відвідали адвокатське об'єднання «Юридична фірма "Василь Кісіль і Партнери», економісти потрапили на екскурсію до ПУМБ особиста зустріч з режисеркою Марисею Нікітюк, майбутні програмісти відвідали Svitla IT, а майбутній тренер з тайквондо зустрілась зі своїми кумирами в Мiнiстерство молоді та спорту України, майбутні вчителі відвідали з екскурсією Міністерство освіти і науки України також здійснилась мрія дівчинки, майбутнього ветеринара - познайомитись з лікарем "УніВет" Андрієм Марунчиним.
Наш олімпієць, Андрій Яровий також був серед учасників Національної конференції з розвитку та планування кар’єри (31 травня - 1 червня 2018 року). Андрій мріє стати слідчим, і в день зустрічі зі своїм кумиром став співробітником Національної поліції України. (Національна поліція України в місті Києві повідомляє😊) Попереду ще рік навчання, але, Андрій твердо вирішив – удосконалювати себе задля здійснення заповітної мрії. Ми пишаємося досягненнями нашого члена Шкільного клубу підприємництва «Олімп» та бажаємо йому подальшого зростання в запланованій кар’єрі.



2 коментарі:

  1. Щиро бажаю, щоб усі мрії Андрія здійснились.

    ВідповістиВидалити
  2. Чудовий конкурс! Гідна перемога Андрія у ньому стане добрим загартуванням для майбутніх перемог на подальшому кар'єрному шляху. Щасти, тобі юначе!

    ВідповістиВидалити