суботу, 29 грудня 2012 р.

Логотип ШКП "Олімп" існує!

          Група дизайнерів Шкільного Клубу Підприємництва  "Олімп" під керівництвом вчителя інформатики протягом чотирьох тижнів напружено і відчайдушно працювала над створенням логотипу організації.  І ось він - наш логотип.  
Пятірка синіх стріл, в основі яких - пять жовтих літер "О", "Л", "І", "М", "П", спрямовується увись, досягаючи піку.  Колір стріл в міру просування вгору поступово змінюється і стає блакитним. Ми сьогодні поки що "на старті", на початку свого шляху до успіху, до створення власної справи. Значення синього кольору тлумачиться психологами як доброта, вірність, прихильність своїм інтересам, працелюбність. У геральдиці "синій" означає чесність, цнотливість, він створює атмосферу безпеки й довіри. У стародавньому Єгипті синій використовувався для позначення правди. Для себе, для рідної школи, для Білозерської громади і для всієї України ми бажаємо позитивних та результативних змін, - і це правда! Синій - колір Зевса (Юпітера) і Гери (Юнони). Широку синю стрічку має Орден Підв'язки, вищий лицарський орден Британської корониСиній - колір королівської влади і благородного походження. Так і члени ШКП "Олімп", працюючи над собою, вивчаючи ази економіки, фінансів та проектного менеджменту,  в атмосфері довіри й безпеки, яку для них створюють педагоги-наставники, поступово досягатимуть свого Олімпу.  Пік нашого "Олімпу" на логотипі має блакитний колір - колір креативності, який візуально розсовує простір і дає відчуття польоту.  Тому логотип ШКП "Олімп ",  супроводжуючи підприємницьку діяльність його членів, приведе їх до доброї слави, до переможного польоту. Комбінація жовтого і блакитного кольорів на логотипі підкреслює приналежність нашої організації до України, бажання кожного з нас, в першу чергу, творити і приносити користь своїй країні.

17 коментарів:

  1. очень красивый логотип!)) Поздравляю...))) молодцы))

    ВідповістиВидалити
  2. Очень даже приличный получился логотипчик! Ну просто олимпийский!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Классное описание самого логотипа: пусть Ваш победный полёт доведёт нашу школу до настоящего Олимпа! Удачи всем нашим "олимпийцам"!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Великолепно! Изумительно! Шедеврально! Свежо выглядит благодаря голубому цвету! :))

    ВідповістиВидалити
  5. гарний логотип...досить добре попрацювали!

    ВідповістиВидалити
  6. Отличные ребята)) наверно потому, что школа сама замечательная!! Превосходно, удачи вам!!!!*

    ВідповістиВидалити
  7. величественный,уникальный,патриотичный,возвышенный,идеальый логотип для единственно-лучшей школы № 18.

    ВідповістиВидалити
  8. Гениальная идея)Логотип то что надо!

    ВідповістиВидалити
  9. Очень хорошо, прекрасная идея!

    ВідповістиВидалити