вівторок, 21 квітня 2015 р.

"Чепурик" впевненно крокує у школі № 18

Вже третій тиждень під керівництвом ШКП "Олімп" в школі триває інформаційно-екологічна акція "Чисте довкілля". Дарина Самойленко та Оля Пономарьова, компетентні й толерантні учениці 10-го класу, вони і тренери клубу, наполегливо працюють над підвищенням екологічної культури молодших школярів ЗОШ № 18. Цікаві зустрічі з елементами тренінгу, розвивальних ігор та вікторини пройшли для малюків 3-А та 3-Б класів.
Переможців екологічних конкурсів очікували корисні призи - екологічно чисті  олівці,  ластики й чинки для олівців, які надали дітлахам представники шефської громадської організації "Олімп" міста Білозерське. Нагадуємо, що цікаві й пізнавальні книжечки "Чепурик" переслали для ШКП "Олімп" Міністерство Регіонального Розвитку, Будівництва та Житлово-комунального господарства України і Швейцарсько-Український проект "Підтримка децентралізації в Україні - DESPRO".
Завзяті тренери-наставники
молодших школярів шкп "олімп"
Пономарьова Оля й Самойленко Дарина

"Разом з "Чепуриком", 3-А"


Самойленко Даринка за улюбленою справою

"Чепурик" - дуже цікава книжечка!

"Разом з "Чепуриком", 3-Б"


1 коментар:

  1. Цих дівчат-тренерів потрібно якось відзначити, адже вони виконали таку велику й цікаву для школярів роботу. Вітаю всіх представників ШКП "Олімп"!

    ВідповістиВидалити