вівторок, 5 липня 2016 р.

Триває робота над проектами літнього командного конкурсу Міксіке "Знаємо, можемо, робимо!"

Літо – це не тільки пора відпочинку, а й час для самореалізації і фізичного та ментального вдосконалення. Це доводить робота над проектами школи в ІІ етапі командного конкурсу "Знаємо, можемо, робимо!" освітянського середовища Міксіке.
Юнаки команди "Променисті" переглядають низку відео на Ютубі з профілактики ВІЛ/СНІДу та подолання стигми й дискримінації людей, що мають цю хворобу. Цікавою є онлайн вікторина "Вірю-не вірю!" щодо життя з ВІЛ. Команда "Чепурик" активно працює над завданням "Сортувальник".  А члени команди "Купальські віночки Донбасу" готуються відсвяткувати свято  Івана Купала в сусідньому селі Новоукраїнка. Активні й позитивні "Капітошки" опікуються профілактикою негативних емоційних станів старших дошкільнят, що виникають під впливом перегляду відео контенту з елементами насильства в 3-х дитячих садочках міста.
Опитування, експрес-анкетування, тестування, робота над формами й ІТ-завданнями компетентних керівників груп надає бадьорості та драйву. Бажаємо командам вдалих проектів! 


Усік Кирило та Грицик Кирило з команди "Капітошки" проводять опитування малечі в ДНЗ № 20 "Оленка"

2 коментарі:

  1. Аналогічно ми з Юлею Іващенко в ДНЗ "Росинка", а Тимур з Олею в ДНЗ "Радуга" проводимо таке опитування. Цікаво.

    ВідповістиВидалити