четвер, 26 квітня 2018 р.

Вивчаємо роботу Білозерського місцевого самоврядування

Великі й складні завдання покладаються сьогодні на кожного громадянина України, на тих людей, які постійно живуть на рідній місцевості, є патріотами Вітчизни, готовими захищати її і покращувати добробут земляків.  Сьогодні ми є свідками великих змін, що відбуваються в нашій державі, а саме, створення місцевого самоврядування, яке визначено Законом України як гарантоване державою право, реальна здатність територіальної громади – мешканців села, селища, міста – самостійно або під відповідальність органів місцевого самоврядування вирішувати питання в межах Конституції і законів України. Громадяни нашої  Вітчизни  мають повне право на участь у місцевому самоврядуванні за належністю до відповідних територіальних громад. 
Цій тематиці було присвячене чергове засідання ШКП "Олімп". Члени відеостудії клубу запропонували більш детально вивчити: яким чином відбувається самоврядування Білозерської громади, тому, що ми її мешканці.  Тож, вирішили нанести візит нашому мерові.
Й прийняти участь у Конкурсі міжнародного дитячого телевізійного фестивалю "Дитятко" в номінації "Місцеве самоврядування - це ми!"  Адже, ми також активні, допитливі й чутливі до перетворень. 

Немає коментарів:

Дописати коментар