понеділок, 8 жовтня 2018 р.

Стартуємо з Cash Flow!


В ШКП «Олімп» триває активна підготовка до нового сезону нашої найулюбленішої бізнес-гри «Щурячі перегони» або Cash Flow. 2 комплекта гри в 2013 році у Варшаві після успішної презентації своєї роботи олімпійська команда-переможців отримала в дарунок. Ця гра вже п’ятий рік приваблює все нових та нових членів клубу. Зараз наші новий ведучий Пилипець Кирило й президент ШКП "Олімп" Луковенко Микола готуються до чергових осінніх її турів.

Вміння розпоряджатися грошима, вкладати їх належним чином для отримання прибутку і не витрачати їх даремно на сьогодні є вкрай важливим та актуальним. Тому й вчимося, спостерігаємо за стратегіями, які використовуємо в грі: успішні - запам'ятовуємо та покращуємо, а програшні - намагаємося не повторювати.
Щурячі перегони, як і всі ігри з серії Грошовий потік, - гра складна. Вона задіває наші мізки, змушує напружуватися і застосовувати кмітливість і логіку. Але саме вона показує гравцям, як справлятися з перешкодами в житті і успішно використовувати їх в своє ж благо. Тож запрошуємо до гри й розвиваємося!



Немає коментарів:

Дописати коментар