суботу, 24 листопада 2018 р.

Складаємо власні професійні плани разом з Андрієм Яровим


Весь минулий тиждень для учнів 9 та 11 класів школи наш відомий консультант з профорієнтації Андрій Яровий разом з практичним психологом проводили міні-тренінги щодо написання особистого професійного плану. Вибір професії – складний та відповідальний крок у житті кожного юнака чи дівчини. Від того, ким і яким бути, залежить і особисте щастя, і внесок у суспільну справу. Професію слід вибирати свідомо, обдумано, враховуючи свої інтереси, нахили, здібності, внутрішні переконання, стан здоров’я, потреби суспільства у кадрах. Правильно зроблений вибір професії приносить людині задоволення працею, забезпечує швидке професійне зростання, робить працю радісною і творчою. Тому вибір професії – тривалий пошук і його необхідно правильно організувати. Саме задля цього на базі ШКП «Олімп» 4 групи старшокласників ставили перед собою головну мету, визначали перешкоди та труднощі, що можуть виникати; оцінювали свої можливості для досягнення цієї мети й визначали шляхи та засоби такого досягнення. Нагадаємо, що Андрій в минулому навчальному році став учасником Національної конференції з планування кар'єри  як переможець Всеукраїнського конкурсу есе "Моя майбутня професія: планування і розвиток" при підтримці Мiнiстерства молоді та спорту України. Тому сьогодні ми маємо компетентного спеціаліста з розвитку та побудови особистої кар’єри. Вітаємо Андрія з першим досвідом тренінгової роботи й бажаємо всім учасникам міні-тренінгу досягнення своїх професійних мрій!


2 коментарі:

  1. Дійсно, вибір професії – тривалий пошук, а Яровий Андрій разом із практичним психологом школи правильно його організовують. Андрій - молодець!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуючи участі в ШКП "Олімп" багато з нас, випускників 2015 року, обрали собі гарну професію і, просто, стали людьми.

    ВідповістиВидалити