четвер, 10 лютого 2022 р.

Екологічні проекти Білозерської ЗОШ № 18 Білозерської ТГ тривають. Знайомимося - проект "Zero Waste School"

 

10 лютого 2022 року о 12.00 відбулася перша  теоритична зустріч екологічного активу учнів 7- 11 класів Білозерської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №18 Білозерської міської ради з Наталею Сковородкіною -  керівником команди соціального шкільного підприємства "NoMotloH" з теми «Вільна шафа», в рамках проєкту "Zero Waste School" за підтримки Klitschko Foundation. Зустріч відбулася у форматі World-cafе.

          Під час зустрічі спікер поділилася досвідом реалізації проєкту "NoMotloH" в Білозерській ЗОШ№18. Вона розповіла, що мета проєкту полягає у вихованні культури поводження зі сміттям , а саме у створенні еко-торбинок, іграшок, чохлів для мобільних телефонів, тощо зі старого одягу - "... дайте старому одягу шанс втілитись у нових речах і приносити користь. Ми потурбуємось, щоб ваші, колись улюблені, речі не гнили на смітниках...". Були представлені роботи учнів, створені в рамках проєкту "NoMotloH".

          Також  під час зустрічі членами еко-команди були створені ескізи еко-торбинок, які вже через тиждень будуть створюватися у співпраці з соціального шкільного підприємства "NoMotloH" в рамках практичної частини  проєкту "Zero Waste School", а також було прокладено міст між двома екологічними проєктами, що впроваджуються в школі.

          Діти отримали величезкий дозвіт, гарний настій  та  готові залучати свої класи та батьків до реалізації власного проєкту "Сортуємо разом!". І ви,  також долучайтесь до нашої великої команди.

 



         

 

 

 

 

                 

3 коментарі: