вівторок, 5 березня 2013 р.

Цікава та корисна зустріч

Вміння вільно орієнтуватися в фінансовому просторі для сучасної молодої людини є дуже важливим та необхідним. Інформацією з цього приводу ми, майбутні підприємці, отримали на черговому засіданні "Олімпу". 5 березня до нас завітала керівник міського відділення банку  "ПриватБанк"  Клявіна Аліна Іванівна, яка досить докладно і детально розповіла про різноманітність банківських послуг,  про особливості банківських операцій, про види банківських карт.
Всіх зацікавила інформація про Карту ЮНІОРА ПриватБанка, яку може отримати
навіть учень школи. Присутні дізналися алгоритм оформлення Картки. Також багато часу Аліна Іванівна приділила питанню банківської освіти – де та яким чином можливо її отримати.   Корисним було знайомство з сайтами www.juniorbank.ua  й www.bonus.pb.ua . Зустріч тривала довго, присутні задавали масу питань і отримали корисні поради й відповіді. Наприкінці заняття кожному був вручений Сертифікат на отримання Картки ЮНІОРА  ЮніорБанк.
 

2 коментарі:

  1. Я тоже не против такой Картки! Деньги любят счёт.

    ВідповістиВидалити
  2. Відомо, що заснований у 1992 році, комерційний банк Приват Банк є лідером банківського ринку країни. За даними дослідження GFK Україна в третьому кварталі 2012 року нас вважає основним банком 35% клієнтів - фізичних осіб, що більше, ніж у наступних за нами семи банків разом узятих. Серед корпоративних клієнтів цей показник становить 38%... Зустріч корисна!

    ВідповістиВидалити