пʼятницю, 22 березня 2013 р.

Україна в ХХІ столітті: погляд юних донеччан

21 березня 2013 року управління освіти і науки Донецької обласної держадміністрації спільно з Європейським університетом (Донецька філія), Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти провели XII обласну науково-практичну конференцію для школярів «Економіка України очима молоді».
У заході  взяли участь понад 750 учнів зі шкіл Донецької області.
Учасники конференції працювали по секціях, де юні дослідники розглядали регіональні, соціальні, економічні вектори розвитку України в ХХІ столітті.
Найбурхливіше обговорення актуальних питань викликали теми:

-    «Нові джерела енергії»;
-    «Моє місто вчора, сьогодні, завтра»;
-    «Майбутнє гірничодобувної галузі»;
-    «Участь іноземного капіталу у вітчизняній економіці»;
-    «Система цінностей молоді».
Насичена та різнопланова робота протягом конференції дала можливість молодим людям отримати від фахівців цікаву та корисну інформацію про пріоритетні напрямки розвитку економіки України, а також презентувати власні наукові доповіді.
Школярі продемонстрували свої знання в галузі економіки, менеджменту, психології та комп’ютерних технологій, почули від викладачів університету цінні поради, отримали багато позитивних вражень і нових знайомств та натхнення на подальшу плідну діяльність. Нашу школу на конференції представляла учениця 11-Б класу Хничова Юлія, яка виступила зі своїм дослідженням по психології в номінації "Система цінностей молоді" та отримала диплом переможця й сертифікат учасника!

 Щиро вітаємо Юлію з перемогою! 

4 коментарі: