вівторок, 17 грудня 2013 р.

Підсумкова конференція за результатами україно-польського проекту «Шкільна Академія Підприємництва»


8-11 грудня 2013 р. у місті Варшава (Польща) відбулася підсумкова конференція в рамках україно-польського проекту «Шкільна академія підприємництва»Делегацію з України привітали представники Центру Розвитку Освіти, Міністерства національної освіти, Міністерства закордонних справ, Посольства України в Республіки Польща.

За результатами дворічної роботи 9 кращих Шкільних Клубів Підприємництва (ШКП) з України презентували діяльність клубів та реалізовані у 2013 році власні проекти.
Донецьку область представляли учні нашої Білозерської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 18 м. Добропілля, учасники ШКП «Олімп» у складі: президента клубу Мороза Андрія, блогера Квяткевича Вячеслава, відеокореспондента Чаловського Ростислава, креативного директора Боженко Прохора та опікуна клубу Самарської М.В.  Діти розповіли як вони розробляли та реалізовували проекти «Зробимо місто Білозерське чистим!», «Трояндовий десант» та «Навколо міста Цеханів». 
Окрім офіційної зустрічі, учасники конференції мали нагоду відвідати пам’ятні куточки Варшави та Центр науки Коперника. 


Шкільний Клуб Підприємництва «Олімп» як клуб переможець отримав проектор та активатор поверхні, що дасть змогу організувати роботу в клубі більш продуктивною та цікавою для школярів.



Немає коментарів:

Дописати коментар