суботу, 19 травня 2018 р.

Президент ШКП "Олімп" - переможець Всеукраїнського конкурсу у галузі грошей, фінансів та банківської справи!


Цього року учнівська молодь з усіх регіонів України взяла участь у Всеукраїнському конкурсі творчих дослідницьких робіт в галузі грошей, фінансів та банківської справи, який проводив Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана. Протягом трьох місяців учні 9-11 класів та економічних коледжів мали нагоду спробувати себе у ролі експертів та аналітиків, шукаючи відповіді на питання: «Що станеться, якщо зникнуть гроші?», «Які перспективи криптовалюти у світі?», «Чи можна надрукувати грошей стільки, щоб вистачило усім?» та інші. Із 280 учасників у фінал вийшли 18 юнаків та дівчат. Зазначимо, що переможцем Конкурсу став і Президент нашого шкільного клубу підприємництва «Олімп» Білозерської ЗОШ № 18 Добропільської міської ради Донецької області Кирило Грицик з роботою «Перспективи розвитку криптовалюти у світі». На кафедрі Банківської справи відбувся Гранд-фінал, на якому після відкритих наукових батлів було визначено остаточних переможців. Наш Кирило отримав Диплом переможця почесного ІІ ступеню. Всім вручили сертифікати, цінні призи, пам’ятні нагороди від організаторів. Учасники змогли поспілкуватися з викладачами та випускниками факультету фінансів, прослухали цікавий виступ декана Володимира Кириловича Хлівного та президента Банківського клубу КНЕУ Сергія Ярошенка, а також отримали можливість познайомитись з історією КНЕУ й, на останок, відвідати захоплюючу екскурсію Києвом. 
Кафедра банківської справи під керівництвом професора Станіслава Михайловича Аржевітіна, яка ініціювала проведення конкурсу, за результатами інноваційної діяльності посіла друге місце з-поміж 56 кафедр КНЕУ. «Конкурс та віртуальна гра – це перший крок до усвідомленого рішення про вибір майбутньої спеціальності, - зазначив заслужений економіст України С.М. Аржевітін. – Впевнений, що такі конкурси треба проводити й надалі. Разом ми формуватимемо нову банківську бізнес-еліту країни».
Ми пишаємося досягненнями свого Президента Кирила Грицика та бажаємо йому подальших успіхів й здійснення своєї завітної мрії – стати директором успішного банку!













4 коментарі: